Investiţii de 5 milioane de lei în Spitalul Municipal Arad, Consilierii PSD n-au catadicsit să fie prezenţi la un astfel de vot

Data publicare: Miercuri, 10 Ianuarie, 2018 Total: 1126 accesari

Investiţii de 5 milioane de lei în Spitalul Municipal Arad, Consilierii PSD n-au catadicsit să fie prezenţi la un astfel de vot

Consilierii locali municipali s-au reunit marţi, 9 ianuarie, în prima şedinţă CLM din acest an, o extraordinară cu 17 puncte pe ordinea de zi. De departe cele mai importante proiecte au fost cele care au vizat investiţiile municipalităţii în sistemul de sănătate.

 

Pentru acoperişul fostului Spital Municipal din Piaţa Mihai Viteazul sunt alocaţi peste 760.000 de lei, pentru Blocul operator de la Urologie, peste 2.700.000 lei, pentru Secţia de ORL şi Oftalmologie, corpul vechi peste 1.600.000 lei. Toţi sunt bani pe care-i dăm din bugetul arădenilor, pentru sănătatea arădenilor, a declarat viceprimarul municipiului Arad, Călin Bibarţ.

 

Tot în cadrul şedinţei extraordinare de marţi, consilierii locali municipali şi-au exprimat votul vizavi de proiectul de hotărâre privind aprobarea pierderilor induse de prestarea serviciului public de producţie, transport, distribuţie şi furnizare a energiei termice pentru populaţie şi cel referitor la acoperirea acestor pierderi. Peste 6 milioane de lei din bugetul local vor fi folosiţi în scop. 

 

Deşi consilierii PSD împreună cu deputaţii PSD de Arad au făcut mare vâlvă pe aceste două subiecte spinoase ale Aradului, este vorba de sănătate şi termoficarea oraşului, când se votează acoperirea pierderilor în sistemul de termoficare al oraşului şi când se alocă peste 1 milion de euro investiţii în Spitalul Municipal Arad, consilierii PSD se pare că nu-şi revin din euforia trecerii în noul an, şi nu catadicsesc să fie prezenţi în prima sedinţă a Consiliului Local Municipal pe ordinea de zi fiind proiecte extrem de importante pentru Arad.

 

Totuşi, trebuie să fim corecţi şi să spunem că din n-au lipsit chiar toţi consilierii PSD, la şedinţa de marţi au fost prezenţi doi dintre ei, este vorba de doctul Gheorghe Furău şi proaspătul consilier Flavius Filip.