ACCIDENT mortal pe DN7, la ieșirea din municipiul Arad spre Pecica

Data publicare: Marti, 09 Ianuarie, 2018 Total: 10730 accesari

ACCIDENT mortal pe DN7, la ieșirea din municipiul Arad spre Pecica ARAD. Marți după-masa în jurul orei 13:40 a avut loc un accident mortal la ieșire din municipiul Arad spre Pecica. 

Se pare că un șofer din localitatea Pecica, în vârstă de 47 de ani, care se afla la volanul unui autoturism marca Fiat, pe DN7 în dreptul reprezentanţei DAF, care se îndrepta dinspre Arad spre Pecica, la un moment dat din motive necunoscute a părăsit suprafaţa carosabilă și a intrat sub remorca unui camion, care se afla în staționare, în afara părții carosabile. Din nefericire, șoferul autoturismului a murit pe loc. 


Polițiștii de la Biroul Rutier Arad, care au ajuns în cel mai scurt timp posibil la locul tragediei au constatat că pe carosabil nu existau urme de frânare, motiv pentru care, este luată în calcul varianta ca șoferul să fi adormit la volan sau din motive medicale să fi pierdut controlul volanului.

"Din primele cercetări la faţa locului, s-a stabilit faptul ca azi, în jurul orei 14,30, un bărbat de 47 de ani, din Pecica, în timp ce conducea un autoturism pe DN 7, dinspre Arad înspre Pecica, la km 557+30 m, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu o semiremorcă staționată în afara părţii carosabile. În urma impactului a rezultat decesul conducătorului auto" a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Arad, Claudia Iuga. 



foto /video: BOGDAN BĂLUȚĂ