Infractori de mici! Trei minori din Nădlac, cu vârste între 8 şi 12 ani, cercetați pentru furt calificat

Data publicare: Marti, 09 Ianuarie, 2018 Total: 1410 accesari

Infractori de mici! Trei minori din Nădlac, cu vârste între 8 şi 12 ani, cercetați pentru furt calificat

Polițiștii oraşului Nădlac cercetează trei minori, cu vârste cuprinse între 8-12 ani, din aceeaşi localitate, care, la data de 8 ianuarie, au fost prinşi în flagrant în timp ce încercau să sutragă diferite bunuri dintr-un autoturism parcat pe strada George Enescu, din localitate, folosindu-se de chei potrivite.

 

În urma verificărilor efectuate de polițiști s-a stabilit că minorii ar fi sustras atât cheia autoturismului în cauză cât și ale altor vehicule de pe raza localității, din care ar fi urmat să sustragă ulterior diferite bunuri, în vederea valorificării acestora.


Pe numele celor trei minori au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, polițiștii continuând cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale a celor în cauză.

 

Fiind vorba de trei minori aflaţi încă la vârste fragede, care prezintă o înclinaţie spre activităţi infracţionale, rămâne de văzut dacă şi în ce măsură se va implica Protecţia Copilului în acest caz.