UTA se desparte de încă doi jucători. Păcurar şi Scutaru au pus capăt colaborării cu Bătrâna Doamnă

Data publicare: Marti, 09 Ianuarie, 2018 Total: 2995 accesari

UTA se desparte de încă doi jucători. Păcurar şi Scutaru au pus capăt colaborării cu Bătrâna Doamnă

Politica LOW COST a Bătrânei Doamne mai alungă doi jucători din sânul echipei. După despărţirea de golgheterul echipei, Daniel Florea, UTA Arad a ajuns la un consens cu mijlocaşul Paul Păcurar și fundaşul Cristian Scutaru care au devenit astfel, liberi de contract.

 

"Clubul UTA și cei doi fotbaliști au ajuns, astăzi, pe cale amiabilă, la o înțelegere de încetare a colaborării. Le mulțumim lui Paul Păcurar și Cristian Scutaru pentru perioada petrecută alături de noi și le urăm mult succes în pașii următori ai carierelor" se arată într-un comunicat sec, emis de conducerea UTA-ei, pe site-ul clubul ui arădean.

 

UTA Arad rămâne astfel cu un lot de 26 de jucători cu care speră să ocupe la finalul sezonului un loc onorabil, după ce visul promovării a fost spulberat încă din primele etape ale turului de campionat.

 

Gruparea arădeană va susţine primul meci oficial din 2018, în data de 24 februarie, pe teren propriu, atunci când va primi vizita Academiei Clinceni, ocupanta locului 6 în clasamentul ligii secunde. Până atunci, "Dulăul" a programat o partidă amicală împotriva echipei maghiare din oraşul Gyula.