Sergiu Bîlcea: Să ne spună parlamentarii PSD de ce au votat să fie jefuit Aradul?

Data publicare: Marti, 09 Ianuarie, 2018 Total: 943 accesari

Sergiu Bîlcea: Să ne spună parlamentarii PSD de ce au votat să fie jefuit Aradul?

Aradul este furat în 2018 de Guvernul PSD și de parlamentarii PSD, care au tăiat 45 de milioane de lei administrației locale.

„Îi întreb public pe parlamentarii PSD de Arad: de ce au votat ca Aradul să piardă 45 de milioane de lei, prin reducerea cotei unice de impozitare? De ce nu au fost de acord ca administrațiile locale să primească o cotă mai mare din impozitul pe venit, în așa fel încât administrațiile locale să nu piardă bani pentru investiții? De ce au acceptat ca Bucureștiul să primească un un procent mai mare din impozitul pe venit decât Aradul și celelalte localități?

Parlamentarii PSD apar în presă și emit păreri despre tot felul de probleme, dar nu au explicat de ce au votat împotriva Aradului, de ce nu au folosit prerogativele în interesul Aradului. Au acceptat orbește directivele politice venite de la PSD, care dezavantajează net Aradul. Guvernul PSD încearcă să adune bani pe care îi împarte apoi discreționar, în funcție de culoarea politică a administrațiilor locale. La proiectele finanțate prin PNDL, Aradul a primit printre cei mai puțini bani din țară, fiind pe locul 35 din 41 de județe, în timp ce la contribuții suntem în primele 10 locuri.

Poate parlamentarii PSD de Arad Fifor, Căprar, Todor și Tripa vor trece peste invectivele, jignirile și ironiile de prost gust pe care obișnuiesc să le adreseze celor care îi critică și să răspundă la aceste întrebări legitime, pentru că ei reprezintă teoretic Aradul. Aș vrea să ne spună parlamentarii PSD de ce au votat să fie jefuit Aradul?“, a spus Sergiu Bîlcea, președintele Organizației Municipale PNL Arad.