Sfârșit tragic pentru un bărbat de 35 de ani

Data publicare: Luni, 08 Ianuarie, 2018 Total: 2893 accesari

Sfârșit tragic pentru un bărbat de 35 de ani

Duminica 7 ianuarie 2018, un bărbat în vârstă de 35 de ani a murit într-un mod tragic, iar familia și toți cei care l-au cunoscut sunt în stare de șoc.

Duminică după-masa, fiind o zi frumoasă, un bărbat de 35 de ani s-a gândit să zboare cu parapanta, însă, acea zi frumoasă de sărbătoare avea să se transforme într-o zi de doliu. Tragedia a fost la doar un pas: bărbatul și-a pierdut viața, după ce a fost lovit în zona capului de elicea unei parapante cu motor, în timp ce verifica o defecţiune a aparatului de zbor.


Se pare că bărbatul se afla împreună cu mai mulţi prieteni în zona localităţii Gelu, comuna Variaş din judeţul Timiş. Apropiații bărbatului au spus că la un moment dat, tânărului i s-a părut că are o defecţiune la motorul parapantei şi s-a oprit pentru a verifica, moment în care elicea a pornit și l-a lovit mortal în zona capului. Din nefericire, elicea i-a retezat zona din spate a capului.

Bărbatul era căsătorit și avea un copil. 


La locul accidentului au sosit mai multe echipaje medicale, însă doctorii nu au mai putut face nimic pentru bărbat, astfel că au constatat decesul acestuia, scrie banatulazi.ro .


Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă şi urmează să stabilească exact împrejurările producerii accidentului.

sursa: banatulazi.ro
foto: arhivă