Poliţia cere sprijinul cetăţenilor pentru capturarea pedofilului din Drumul Taberei. Noi imagini au fost făcute publice

Data publicare: Sambata, 06 Ianuarie, 2018 Total: 1246 accesari

Poliţia cere sprijinul cetăţenilor pentru capturarea pedofilului din Drumul Taberei. Noi imagini au fost făcute publice

Poliţiştii din Bucureşti şi nu numai, sunt în alertă de când un pedofil care a abuzat sexual doi minori cu vârste de 9 şi 5 ani, într-un lift al unui bloc aflat în Drumul Taberei, se află în libertate.

 

Imaginile din lift îl rurprind pe bărbatul de aproximativ 45 de ani în timp ce îi sărută şi îi mângâie pe cei doi minori.

 

Incidentul s-a petrecut într-un bloc din sectorul 6 al Capitalei şi a ieşit la iveală abia după ce băiatul de 9 ani a povestit ce s-a întâmplat unei prietene de familie de-a părinţilor, la care minorii locuiau de câteva zile, pentru că mama lor se află înternată în spital.

 

Copiii intrau în scară şi s-au uitat în spate şi au văzut că vine un om în urma lor şi a ţinut uşa. I-a zis individului că stă la etajul 4 şi el i-a zis mai vedem după aia.

A venit băiatul şi a zis că a fost cu un domn sus şi în loc să oprească la etajul patru l-a oprit la etajul opt şi i-a băgat lui mână...a pipăit-o pe la fund”, a relatat tatăl copiilor”, a povestit femeia care are grijă de cei doi copii.


După ce a rămas singur cu minorii, bărbatul a început să-i pipăie şi chiar să-i sărute iar la un moment dat, bărbatul a ieşit cu cei doi minori din lift, revenind după 13 minute.

 

Oamenii legii au făcut un portret robot al bărbatului şi au arătat mai multe imagini surprinse de camera de luat vederi din lift, sperând că vor da de urmele pedofilului. Ei spun că nu exclud ca acesta să fie eliberat recent din închisoare, în urma legii recursului compensatoriu.

 

Secţia 22 Poliţie sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 6 efectuează investigaţii în vederea depistării şi tragerii la răspundere penală a persoanei care a agresat minorii