A încercat să fugă de braţul lung al legii dar a fost prins. Află isprava unui tânăr de 22 de ani, din localitatea Ususău

Data publicare: Vineri, 05 Ianuarie, 2018 Total: 2055 accesari

A încercat să fugă de braţul lung al legii dar a fost prins. Află isprava unui tânăr de 22 de ani, din localitatea Ususău

Polițiștii orașului Lipova cercetează un tânăr de 22 de ani, pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere.


În noaptea de 4 spre 5 ianuarie, polițiștii rutieri au efectuat controale în trafic, pe raza localității Lipova, în vederea depistării persoanelor care nu respectă legislația privind circulația pe drumurile publice. La vederea polițiștilor, care procedau la oprirea regulamentară a vehiculelor, un conducător auto a oprit autoturismul cu care se deplasa la aproximativ 50 de metri de echipaj, a coborât din vehicul abandonându-l pe marginea drumului și a fugit înspre râul Mureș.


Comportamentul şoferului a dar de bănuit astfel că oamenii legii au pornit în urmărirea bărbatului. După scurt timp, fugarul a fost depistat  iar în urma verificărilor efectuate, a fost stabilită identitatea acestuia, în persoana unui tânăr de 22 de ani, din localitatea Ususău, care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.


Polițiștii continuă cercetările pentru documentarea activității infracționale a tânărului, pe numele acestuia fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism fără a deține permis de conducere.