Curtuiuş a acceptat politica LOW COST a UTA-ei. "Rămân pentru culori, suporteri, colegi, dar şi conducerea clubului"

Data publicare: Vineri, 05 Ianuarie, 2018 Total: 3178 accesari

Curtuiuş a acceptat politica LOW COST a UTA-ei. "Rămân pentru culori, suporteri, colegi, dar şi conducerea clubului"

După un tur catastrofal, în care obiectivul promovării a fost compromis după doar câteva etape, conducerea Bătrânei Doamne a început să taie în carne vie, înstaurând totodată şi politica "low cost"  prin care salariile jucătorilor rămaşi au fost renegociate şi în cele din urmă, reduse.

 

Şi cum austeritatea nu este niciodată pe placul nimănui, puţini sunt aceia care au rămas lângă echipă.

 

 

Unul dintre acei jucători pentru care culorile contează mai mult decât banii este Marius Curtuiuş care, la aflarea noilor condiţii contractuare, a acceptat oferta conducerii clubului arădean.

 

 

„Când am venit la UTA, nu eram într-o perioadă prea grozavă a carierei mele. Echipa din Arad mi-a întins o mână şi am ajuns să cunosc satisfacţii nebănuite în acest tricou. În cei doi ani şi jumătate am înscris peste 30 de goluri, am devenit căpitanul echipei în această vară şi e absolut normal să înţeleg şi să accept situaţia mai grea prin care trece cubul acum. Deşi am avut oferte mai bune de la alte cluburi, am ales să rămân pentru culori, suporteri, colegi, dar şi conducerea clubului, care, în urma discuţiilor avute în ultimele zile, mi-a demonstrat că mă apreciază ca om şi fotbalist”, a spus atacantul care în această primă parte a campionatului a înscris 5 goluri, fiind al doilea golgheter al echipei, după Daniel Florea.

 

Potrivit Sport Arad, până la reunirea lotului, care va avea loc pe 8 ianuarie, conducerea aşteaptă răspunsuri şi din partea jucătorilor Cristian Scutaru, Alexandru Manea, Daniel Florea şi Alin Cârstocea. Ar mai fi de rezolvat şi situaţia stranierilor rămaşi în lot (Svedkauskas, Asani şi Boakai), dar şi a lui Mădălin Ciucă şi Alin Buleică, trimişi la echipa a doua de ceva timp.