Două persoane rănite şi un autoturism unicat în România, distrus în urma unui accident rutier pe DN7

Data publicare: Joi, 04 Ianuarie, 2018 Total: 1436 accesari

Două persoane rănite şi un autoturism unicat în România, distrus în urma unui accident rutier pe DN7

Un autoturism unicat în România a fost făcut zob de proprietar, după ce a pierdut controlul volanului şi a pătruns pe contrasens unde s-a izbit frontal de un alt autoturism.

 

Totul s-a întâmplat joi, în jurul orei 15:30, pe Drumul Naţional 7 care leagă Aradul de Lipova, la ieşirea din localitatea Vladimirescu. Conducătorul aflat la volanul autoturismului Porche, un bărbat de 34 de ani, se îndrepta spre Lipova moment în care a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens şi s-a izbit frontal cu un autoturism OPEL  înmatriculat în Gorj, care circula regulamentar din sens opus.

 

În urma impactului, două dintre cele trei persoane aflate în autoturismul OPEL, o femeie şi un tânăr, au fost rănite. La faţa locului a ajuns şi un echipaj al ambulanţei care i-a transportat pe cei doi răniţi la spital pentru a li se acorda îngrijirile necesare dar şi pentru investigaţii medicale amănunţite.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au stabilit că niciunul dintre conducătorii auto nu au consumat alcool şi că vinovat de producerea accidentului este bărbatul de 34 de ani, de la volanul autoturismului Porche.