Competiţie internaţională de fotografie, desfăşurată sub patronajul Primăriei Municipiului Arad

Data publicare: Joi, 04 Ianuarie, 2018 Total: 1605 accesari

Competiţie internaţională de fotografie, desfăşurată sub patronajul Primăriei Municipiului Arad

Semne bune noul an are pentru pasionaţii de fotografie. Aceştia au ocazia să se înscrie la concursul internaţional „Heritage for Planet Earth”, având ca temă conexiunea dintre planeta Pământ și cel puțin două dintre următoarele subiecte:

  1. Patrimoniu (tangibil sau intangibil)
  2. Călătorie
  3. Dialogul dintre culturi
  4. Respectul pentru diversitatea expresiilor culturale
  5. Protejarea planetei Pământ


Concursul este împărțit în 12 luni. Participanții pot încărca o singură poză pe lună. Pentru fiecare poză încărcată, se percepe o taxă de participate de 7 euro. Plata se va face prin intermediul Paypal, cu instrucțiunile de rigoare transmise prin email.


Participanții trebuie să fi împlinit vârsta majoratului (18 ani) în momentul încărcării fotografiilor.

    
Câștigătorii vor fi desemnați după numărul de voturi primite online. Vor fi doi câștigători pe lună, cât și doi câștigători pe an din cadrul câștigătorilor lunari.

 
   Locul I pe lună – 350 euro


   Locul II pe lună – 150 euro

 

   Locul I pe an – 3000 euro

   
   Locul II pe an – 1000 euro

 

Informaţii suplimentare pot fi obţinute direct de la organizatorii competiţiei, prin intermediul adresei de de email H4PEContest@lifebeyondtourism.org, cu subiectul „H4PEContest2018” sau accesând următoarele link-uri:   

Pagina de Facebook a concursului: https://www.facebook.com/H4PEcontest/


Pagina de instagram a concursului: https://www.instagram.com/h4pe_photocontest/


Website: http://beta.lifebeyondtourism.com/photocontest/heritageforplanetearth_eng/.


Competiţia de fotografie  este promovată de Fondazione Romualdo Del Bianco Firenze (Italia) în colaborarea cu o rețea internațională formată din peste 500 de instituții din 82 de țări și sub patronajul celor interesați, printre care orașul Florența (Italia), orașul Pécs (Ungaria), oraşul Arad (România) și ICCROM (Centrul International pentru Studiul. Prezervării și Restaurării Proprietății Culturale). Încă de la finele anului trecut Primăria Municipiului Arad şi-a exprimat acordul de conferire a patronajului pentru concursul internaţional Heritage for Planet Earth” (Patrimoniu pentru planeta Pământ).