Lovit de autoturism, pe trecerea de pietoni

Data publicare: Miercuri, 03 Ianuarie, 2018 Total: 2391 accesari

Lovit de autoturism, pe trecerea de pietoni

Neatenţia şi graba la volan au fost ingredientele unui accident rutier soldat cu rănirea unui tânăr arădean care traversa strada regulamentar, pe trecerea de pietoni.

 

Incidentul a avut loc miercuri seara,  în jurul orei 18: 30, în zona Billa, din cartierul Micalaca. Conducătorul auto aflat la volanul unui autoturism OPEL Astra nu a acordat prioritate de trecere pietonului pe care l-a luat în plin pe capota maşinii.

 

În urma impactului, pietonul a dat cu capul de parbrizul maşinii după care a fost aruncat la aproximativ cinci metri de trecerea de pietoni. Mai mulţi oameni care se aflau în zonă şi care au văzut întreaga scenă, au încercat să îi acorde rănitului primul ajutor până la venirea medicilor.

 

Imediat, la faţa locului a sosit o ambulanţă care l-a preluat pe tânărul rănit pentru a-i acorda primul ajutor. Medicii spun că rănitul este conştient şi cooperant, se află în afara oricărui pericol dar prezintă leziuni la cap şi bazin, motiv pentru care va rămâne peste noapte în spital pentru investigaţii amănunţite.

 

Şoferul vinovat se va alege cu dosar de cercetare penală pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă şi va rămâne fără carnet de conducere pentru următoarele 90 de zile.  Poliţiştii continuă cercetările pentru a afla exact circumstanţele în care s-a produs incidentul.