George Țucudean a devenit cel mai scump fotbalist arădean după transferul la CFR Cluj

Data publicare: Miercuri, 03 Ianuarie, 2018 Total: 3352 accesari

George Țucudean a devenit cel mai scump fotbalist arădean după transferul la CFR Cluj

Ardelenii de la CFR Cluj au bătut palma cu Viitorul lui Gică Hagi în privința achiziționării atacantului arădean de 26 de ani, George Țucudean, Iuliu Mureșan, preşedintele echipei CFR Cluj, confirmând faptul că Țucudean va fi noul fotbalist al echipei ceferiştilor începând cu 2018, potrivit celor de la GSP.

 

Țucudean a ajuns la Viitorul în  martie 2017, liber de contract după despărțirea de Pandurii Târgu Jiu și a cucerit titlul de campion alături de gruparea antrenată de Gheorghe Hagi. 

Arădeanul a fost unul dintre jucătorii de bază de la Viitorul și în acest sezon, în care a evoluat în 18 meciuri și a marcat de 11 ori în 20 de partide. Mai mult, după evoluțiile apreciate de la constănțeni a ajuns și la echipa națională în ultimele meciuri din acest an.

Țucudean are în palmares două titluri de campion al României, cu FCSB și Viitorul, două Cupe ale României, cu Dinamo și FCSB și o Supercupă, cucerită alături de "câini".

 

„Pot să zic că e rezolvat Ţucudean. Lucrăm de mult la acest transfer. Este un vârf de atac foarte bun, cu fizic, este un golgheter şi sper să-l avem la pregătire din prima zi în noul an.

Ţucudean joacă de plăcere, nu pentru bani, ca alţi jucători. Este un băiat de caracter şi este foarte important acest lucru”, a spus Iuliu Mureșan la LookTV.