Caz ŞOCANT la Iaşi! Şi-a ucis soţia după care şi-a obligat fiul minor, să o îngroape

Data publicare: Marti, 02 Ianuarie, 2018 Total: 1612 accesari

Caz ŞOCANT la Iaşi! Şi-a ucis soţia după care şi-a obligat fiul minor, să o îngroape

Caz şocant în judeţul Iaşi acolo unde un bărbat în vârstă de 47 de ani, din localitatea Scobinţi, a fost reţinut după ce şi-a omorât soţia în vârstă de 33 de ani şi şi-a obligat băiatul de 15 ani să o îngroape în apropiere de casă. 


Cadavrul femeii a fost descoperit pe data de 1 ianuarie 2018, după ce fiul celor doi soţi, un băiat de 15 ani, a mărturisit unui prieten în noaptea de Revelion, că a fost obligat şi ameninţat de tată să îşi îngroape mama, după ce acesta a ucis-o în a doua zi de Crăciun.

 

Şocat de cele auzite, prietenul băiatului a povestit părinţilor care fără să stea pe gânduri, au sesizat Poliţia. Întreaga poveste s-a dovedit a fi adevărată iar la scurt timp, criminalul a fost săltat din propria casă.


Criminalul Ion Manole, de 47 de ani, care a trăit timp de 17 în concubinaj cu Petronela Viciriuc, de 33 de ani, fiind sub influenţa alcoolului, s-a certat cu femeia a doua zi de Crăciun. Bărbatul a lovit-o pe femeie până aceasta nu a mai măşcat.

 

După ce a conştientizat că a ucis-o pe femeie, a săpat o groapă în apropierea casei, după care şi-a obligat cel mai mare dintre copii să o îngroape. Criminalul l-a ameninţat pe băiat că dacă povesteşte cuiva despre grozăvia comisă, va ajunge lângă mama lui.

Criminalul avea patru copii cu femeia pe care tocmai a ucis-o, cel mai mare fiind băiatul în vârstă de 15 ani, pe care l-a obligat să îşi îngroape mama.


Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru omor iar rocurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi a dispus reţinerea pentru 24 de ore a bărbatului, băiatul fiind dus la expertiză neuropsihiatrică. Ceilalţi trei copii au fost preluaţi de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului.