Șoferi depistați în trafic, sub influența "aburilor" lui Bachus

Data publicare: Marti, 02 Ianuarie, 2018 Total: 1048 accesari

Șoferi depistați în trafic, sub influența "aburilor" lui Bachus
PECICA. Trei bărbați care s-au urcat la volan sub influența alcoolului, au fost depistați de polițiști pe șoselele arădene. 

Astfel, pe D.C. 86 A, pe raza localității Pecica, a fost depistat un bărbat de 41 de ani, în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 0,73 mg./l. alcool pur în aerul expirat. De asemenea, în Arad, pe Calea Radnei, un bărbat de 34 de ani a fost depistat de către polițiști în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 0,41 mg./l. alcool pur în aerul expirat. Nici pe raza localității Pâncota, "aburii" lui Bachus n-au stat departe de un bărbat de 46 de ani, care a fost depistat în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 1,07 mg./l. alcool pur în aerul expirat. 

"Conform procedurii, în cazul celor trei bărbați s-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Totodată, pe numele celor în cauză au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism sub influența alcoolului" a precizat Lorena Radu, inspector princip. de poliție, purtător de cuvânt al IPJ Arad. 


COMUNICAT DE PRESĂ

sursa foto: arhivă