Două acte de suicid şi un accident mortal, dramele din prima zi a anului 2018. Lipova îl plânge pe solistul de muzică populară, Sergiu Curcă

Data publicare: Luni, 01 Ianuarie, 2018 Total: 13705 accesari

Două acte de suicid şi un accident mortal, dramele din prima zi a anului 2018. Lipova îl plânge pe solistul de muzică populară, Sergiu Curcă

Dramele se ţin lanţ în prima zi a anului 2018, în vestul ţării. După ce un tânăr de 22 de ani din localitatea Saravale, din judeţul Timiş a fost găsit spânzurat, încă de la primele ore ale dimineţii, la Oradea avea să se producă un accident rutier catastrofal în care un bărbat de 35 de ani avea să îşi piardă viaţa iar pasagera din dreapta avea să fie transportată în stare gravă la spital.

 

Nici Aradul nu a fost ocolit de "doamna cu coasa", care l-a răpit prea devreme pe solistul Ansamblului Folcloric de Cântece și Dansuri din Lipova, Sergiu Curcă. Tânărul a ales în mod inexplicabil, să îşi pună capăt zilelor folosindu-se de cordonul unei haine, chiar în camera sa. Cel care a făcut tragica descoperire şi a anunţat autorităţile, a fost chiar tatăl său.

 

Din informaţiile pe care le deţinem, se pare că Sergiu nu ar fi fost la prima tentativă de suicid însă cei dragi au reuşit să îl salveze. De această dată însă, nici familia dar nici medicii nu au mai putut face nimic pentru tânărul care a ales să sfârşească într-un mod atât de tragic.

 

Trupul neînsufleţit al băiatului de 22 de ani a fost preluat de IML iar familia îndurerată se pregăteşte acum de înmormântare.

Nu se ştie exact ce l-a împins pe tânărul care avea toată viaţa înainte, să recurga la gestul extrem însă, se pare că acesta a lăsat un bilet de adio în care le cere celor dragi să îl conducă pe ultimul drum şi să îl uite.