Tânără din Oradea, BĂTUTĂ pentru că a refuzat avansurile unor bărbați, într-un club. Agresorii sunt cercetaţi în libertate

Data publicare: Luni, 01 Ianuarie, 2018 Total: 2484 accesari

Tânără din Oradea, BĂTUTĂ pentru că a refuzat avansurile unor bărbați, într-un club. Agresorii sunt cercetaţi în libertate

Incidentul s-a produs la Oradea, în noaptea de joi spre vineri atunci când, Alexandra, o tânără de 25 de ani, absolventă a facultăţii de arhitectură din Oradea, aflată cu prietenii într-un club, a fost luată la bătaie de doi indivizi, pe motiv că aceasta nu îi răspundea avansurilor.

 

Potrivit ebihoreanul.ro, scandalul s-a petrecut în clubul Green Pub din zona pasajului Vulturul Negru. Victima petrecea alături de prieteni venirea pe lume a unui bebeluş iar în jurul orei 3 dimineaţa, când a ieşit afară din club împreună cu o prietenă,  cele două au fost abordate de către doi indivizi.

 

Pentru că nu a răspuns avansurilor, unul dintre necunoscuţi a devenit violent. Mai mulţi prieteni au încerca să le ia apărarea celor două fete însă au fost şi ei bătuţi. Potrivit victimelor, bodzguarzii localului au asistat nepăsători la întreaga desfăşurare a scandalului care a luat sfârşit la venirea poliţiei.


Fata de 25 de ani  a fost lovită cu pumnii în faţă şi a căzut pe jos. La scurt timp, o salvare avea să o preia pe tânără, cu răni grave în zona feţei şi să o transporte la spital pentru a-i acorda primul ajutor.

E rău lovită. Ochiul stâng nu e deschis aproape deloc şi e foarte mov. Are jumătate din faţă umflată, două oase rupte în obraz, un nerv blocat. S-ar putea să ajungă la operaţie. În plus, nu doarme bine, încă e în stare de şoc”, a povestit fratele tinerei.

 

 

La scurt timp după producerea incidentului, poliţiştii din Oradea i-au identificat  pe agresorii Adrian Stoica şi Bordi Ladislau.


„Au fost identificaţi autorii şi se efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri şi alte violenţe”, a precizat comisarul Alina Dinu, purtător de cuvânt al Poliţiei Bihor.Cei doi agresori au fost lăsaţi să plece imediat după ce au dat declaraţii poliţiei şi sunt cercetaţi în stare de libertate.

Citeşte articolul integral pe ebihoreanul.ro