Scena din faţa Primăriei pregătită să-i primească pe cei de la Saragossa Band pentru concertul din noaptea de ANUL NOU

Data publicare: Sambata, 30 Decembrie, 2017 Total: 2127 accesari

Scena din faţa Primăriei pregătită să-i primească pe cei de la Saragossa Band pentru concertul din noaptea de ANUL NOU

Sâmbătă seara s-au făcut ultimele retuşuri pentru concertul care va avea loc pe scena amplasată pe platoul din faţa Palatului Administrativ la cumpăna dintre ani, probele de lumini şi sunet s-au încheiat, ultimele detalii au fost puse la punct, şi totul este pregătit pentru spectacolul pregătit pe care Primăria Arad î-l va oferi arădenilor care vor opta să petreacă la Km 0 al oraşului trecereaîn Noul An.

În deschiderea concertului Saragossa Band, în seara zilei de 31 decembrie, pe scena din fața Palatului Administrativ vor urca, de la ora 22.00, arădenii de la Fantazia și Claudia Iuga și Geroge Dancu & Q Band.

 

Invitaţii speciali sunt cei de la  Saragossa Band care promit un show pe măsură, iar trecerea în Noul An va fi marcată conform tradiţiei, deun show impresionant de artificii.


"Se fac ultimele pregătiri la scena pe care mâine vor concerta cei de la Saragossa Band. Vă aștept în număr cât mai mare în fața primăriei să ne bucurăm împreună de trecerea în noul an." a scris Gheorghe Falcă pen contul său de socializare Facbook.