Pompierii arădeni fac angajări din sursă externă. Află ce posturi vacante au fost scoase la concurs

Data publicare: Vineri, 29 Decembrie, 2017 Total: 5054 accesari

Pompierii arădeni fac angajări din sursă externă. Află ce posturi vacante au fost scoase la concurs

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Arad anunţă scoaterea la concurs a mai multor posturi din cadrul instituţiei, cu intenţia de a angaja cei mai buni specialişti pe posturile vacante.

În conformitate cu prevederile Legii nr. 80/1995 privind Statutul cadrelor militare, cu modificările şi completările ulterioare, ale Ordinului ministrului afacerilor interne nr. 177/2016 privind activitatea de management resurse umane în unităţile militare ale M.A.I., cu modificările şi completările ulterioare,  ale Ordinului inspectorului general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă nr. 201260 din 06.12.2017 şi prevederile adresei IGSU nr. 201498 din 14.12.2017, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Vasile Goldiş” al judeţului Arad, cu sediul în municipiul ARAD, organizează concurs în vederea ocupării posturilor de execuţie vacante aferent funcţiilor de:


Ofi
țer specialist I la Serviciul Logistic - Compartimentul patrimoniu imobiliar, prevăzută cu gradul maxim de colonel, prin încadrare directă, cu recrutare din rândul persoanelor care îndeplinesc condiţiile legale, criteriile specifice şi cerinţele pentru ocuparea postului vacant.


Ofiţer specialist I – Consiler Juridic
- prevăzută cu gradul maxim de colonel, prin încadrare directă, cu recrutare din rândul persoanelor care îndeplinesc condiţiile legale, criteriile specifice şi cerinţele pentru ocuparea postului vacant.


Subofiț
er tehnic principal la Serviciul Comunicații și Tehnologia Informației - Compartimentul Tehnologia Informației, prevăzută cu gradul maxim de plutonier adjutant șef, prin încadrare directă, cu recrutare din rândul persoanelor care îndeplinesc condiţiile legale, criteriile specifice şi cerinţele pentru ocuparea postului vacant


Pentru mai multe detalii accesaţi http://www.isuarad.ro/?page_id=96 sau la sediul unităţii, str. Andrei Şaguna nr.66-72.