SCANDALOS! Agresorii care l-au tăiat cu maceta pe poliţistul din Arad, cercetaţi în stare de libertate

Data publicare: Marti, 26 Decembrie, 2017 Total: 15230 accesari

SCANDALOS! Agresorii care l-au tăiat cu maceta pe poliţistul din Arad, cercetaţi în stare de libertate

Agresorii care l-au atacat cu maceta pe un poliţişt, în fața unui local din centrul Aradului, sunt cercetați în stare de libertate pentru infracțiunea de loviri sau alte violențe. Decizia este cu atât mai scandaloasă cu cât cei doi agresori, mai au deschise şi alte dosare penale.

 

Reamintim că în dimineaţa zilei de 24 decembrie, pe când se afla în timpul liber, într-un club din piaţa Avram Iancu din Arad, alături de prieteni, un poliţist a fost lovit cu pumnii în cap, de către cei doi agresori. Scandalul s-a mutat imediat în afara localului iar la ieşirea din club, unul dintre agresori, a luat o macetă din maşină şi l-a tăiat pe omul legii la mână.

 

Potrivit unor surse, se pare că cei doi agresori din localitatea Sâmbăteni, au venit în club în mod special, pentru a-i acorda poliţistului "corecţie ", pentru faptul că agentul în vârstă de 32 de ani, îi cercetează în alte dosare penale pentru furt şi infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere.

Imediat după producerea incidentului, zona a fost împânzită de poliţişti şi jandarmi iar cei doi agresori au fost arestaţi însă după 24 de ore, au fost eliberaţi.

 

Poliţistul rănit îşi desfăşoară activitatea la postul din localitatea Vladimirescu şi a fost externat din spital, imediat după încident, fiind în afara oricărui pericol.


Citeşte şi articolul iniţial: Răzbunare în stil mafiot, în centrul Aradului! Un poliţist a fost lovit şi tăiat cu maceta de către două persoane cercetate penal