Gala Royal Steps 2017

Data publicare: Luni, 25 Decembrie, 2017 Total: 5551 accesari

Gala Royal Steps 2017

A 7-a ediţie a Galei Royal Steps a avut loc joi, 21 decembrie,  la Bella Foresta.

 

Gala Royal Steps este un spectacol cu tradiţie în cadru şcolii, în fiecare an în preajma Craciunului este organizat un spectacol mare în cadrul căruia dansează toţi copiii şcolii, de la mic la mare, vârstele participanţilor la gală fiind cuprinse între   4 şi 50 de ani.

 

A fost o seară dansantă, unde s-au regăsit aproape toate genurile de dans, de la dans popular românesc, dans modern , dans sportiv, street dance, tango argentinian  până la salsa, toate categoriile de dans fiind urmărite cu mare interes de către cei prezenţi.

 

Totul a fost posibil datorită antrenorilor principali Patrik si Andreea Haizar, care de altfel au şi completat seara de dans cu o rumba magnifică , împreuna cu echipa lor de instructori, spectacolul fiind pregătit într-o singură lună dat fiind faptul că până  de curând, copiii au fost angrenaţi în concursurile maţionale din acest sezon.

 

Copiii au fost premiaţi cu diplome si cadouri surpriză.

 

Astfel de evenimente culturale sunt binevenite în Arad , mai ales pentru  că dansul sportiv nu este momentan un sport cu traditie în oraşul nostru, dar Patrik si Andreea Haizar se simt responsabili să contribuie la dezvoltarea lui prin astfel de evenimente. ,

 

“Mulţumim intregii echipe , copiilor şi mai ales parinţilor care fac eforturi întreg anul pentru a susţine copiii în practicarea acestui sport cu tot ce implica el”, a declarat Andreea Haizar.



Foto: Radu Bulzan