La Arad, Moş Crăciun a venit pe motocicletă!

Data publicare: Luni, 25 Decembrie, 2017 Total: 3650 accesari

La Arad, Moş Crăciun a venit pe motocicletă!

O nouă campanie a Comunității Motocicliștilor din Arad, intitulată „Moș Crăciun pe motocicletă” a reuşit să adune  pe platoul din faţa Primăriei Municipiului Arad, nu mai puţin de 100 de iubitori de motociclete îmbrăcaţi în Moş Crăciun.

 

 Evenimentul a avut loc sâmbătă, 23 decembrie, iar "Moşii" au început să sosească în faţa Palatului Administrativ începând cu ora 11:00, spre entuziasmul câtorva zeci de prichindei adunaţi în faţa bradului de Crăciun.

 

Cei mici au fost de-a dreptul fascinaţi atât de costumaţii dar şi de motocicletele participanţilor care le-au permis copiilor să urce pe motociclete şi să intre pentru câteva secunde, în pielea unui motociclist adevărat.

 

Cei 100 de moşi pe motociclete nu au venit cu mâna goală astfel că fiecare copil prezent la faţa locului a primit câte un cadou. După ce au împărţit daruri şi s-au fotografiat cu cei mici, moşii pe motociclete au pornit din nou la drum, pentru a aduce zâmbete şi fericire copiilor din două Centre de Plasament din Arad dar şi bătrânilor de la azilul situat pe strada Pădurii.

 

Alte câteva familii nevoiaşe s-au bucurat de vizita "Moşilor Crăciun", motociclişti care au avut grijă să aducă celor nevoiaşi, spiritul Sărbătorilor în case, dar şi bucate şi cadouri specifice Sărbătorilor de iarnă.


Comunitatea Motocicliștilor din Arad doreşte astfel, să transforme acest demers într-o adevărată tradiţie, care să se repete de acum, în fiecare an.