Moş Crăciun a împărţit daruri viitorilor campioni ai Aradului

Data publicare: Duminica, 24 Decembrie, 2017 Total: 2163 accesari

Moş Crăciun a împărţit daruri viitorilor campioni ai Aradului

Moş Crăciun, prin intermediul lui Stoia Ruben, a sosit şi a împărţit daruri pentru copiii sportivi practicanţi ai sportului cu mănuşi iar apropiaţii au fost invitaţi la un ceaun meşterit de Marcel bucătarul.


Au participat şi s-au bucurat alături de Moş Crăciun peste 40 mici sportivi. Alături de Ruben Stoia au mai participat şi copii antrenaţi de Barna Florian de la Box Silva Lazar Motorul Arad, MihaliVictor de la Box Gloria Secusigiu, Vancea Vasile de la Box Club AMEFA, Sala Gabriel si Avramut Florin de la Box Club CTCPM.


Chiar din ringul de box a-l sălii Motorul din Arad, copiii au colindat, avându-l ca dirijor pe maestrul antrenor Victor Mihali. A urmat o scurtă demonstraţie de box care l-a impresionat pe Moş Crăciun, care, în jurul bradului, le-a împărţit mai apoi, cadouri tuturor celor prezenţi.


Antrenorul arădean, Ruben Stoia, gazda şi organizatorul evenimentului, avea să ne declare : Am încheiat un an frumos, cu de toate şi mai bune şi mai rele, m-a ajutat Dumnezeu să pot face ceva pentru Arad. Sunt fericit că am realizat ceea ce mi-am propus iar pentru anul 2018, mi-am propus să scot un Campion Naţional şi să pot organiza şi Gala Campionilor 2018, după ce gala din acest an a fost o reuşită apreciată în ţară şi peste hotare. Am început anul 2017 având doar 2 sportivi legitimaţi iar acum am 12 sportivi de performanţă. Cu această ocazie, ţin să mulţumesc tuturor celor care au fost alături de mine anul acesta si m-au susţinut! Vă doresc un CRACIUN FERICIT ! SANATATE TUTUROR !

 

A consemnat Viorel Muscă