Răzbunare în stil mafiot, în centrul Aradului! Un poliţist a fost lovit şi tăiat cu maceta de către două persoane cercetate penal

Data publicare: Duminica, 24 Decembrie, 2017 Total: 6008 accesari

Răzbunare în stil mafiot, în centrul Aradului! Un poliţist a fost lovit şi tăiat cu maceta de către două persoane cercetate penal

Răzbunare în stil mafiot, în municipiul Arad acolo unde un poliţist a fost rănit, în dimineaţa zilei de 24 decembrie, în jurul orei 6.00, cu o macetă, într-un club din centrul oraşului. Agresorii, care au fost imediat reţinuţi, sunt nimeni alţii decât vechi "clienţi" pe care agentul îi cercetază în mai multe dosare penale. Poliţistul aflat în timpul liber, a fost internat în spital.

 

 

Totul s-a întâmplat la orele dimineţii, atunci când, clubul era încă arhiplin. Poliţiştul, venise alături de prieteni în club însă acolo îşi făceau veacul şi cei cărora agentul le-a întocmit dosare penale pentru diferite fapte de încălcare a legii. Fără prea multe explicaţii, agresorii l-au lovit pe poliţist cu pumnii în faţă.

 

Unul dintre agresori a ieşit din club, a scos o macetă din maşină şi l-a tăiat pe poliţist la mâna. În faţa clubului se văd foarte clar urmele de sânge, dar cei mai mulţi dintre martori au refuzat să dea declaraţii despre cele întâmplate. Nici angajaţii clubului nu au fost mai cooperanţi, semn că încercarea agresorilor de a băga spaima în oameni şi a impune "legea tăcerii", a reuşit.

 

Imediat după incident, zeci de poliţişti şi jandarmi au sosit la faţa locului. Oamenii legii i-au ridicat pe cei doi agresori, iar maceta folosită în timpul agresiunii va constitui probă la un nou dosar penal deschis pe numele celor doi agresori.

 

 

Poliţistul rănit are 32 de ani şi este angajat al postului de poliţie Vladimirescu. El a fost preluat de o ambulanţă şi transportat de urgenţă la spital. Medicii spun că se află în afara oricărui pericol.

 

Pentru fapta lor, cei doi agresori riscă acum să îşi petreacă ani grei în spatele gratiilor.