Un autoturism BMW a fost cuprins de flăcări în parcarea unui bloc din localitatea Vladimirescu

Data publicare: Joi, 21 Decembrie, 2017 Total: 2284 accesari

Un autoturism BMW a fost cuprins de flăcări în parcarea unui bloc din localitatea Vladimirescu

Ghinion teribil pentru un arădean a cărui maşină a luat foc chiar în parcarea din faţa blocului. Incidentul a avut loc joi după amiază în jurul orei 15.30, iar alarma a fost dată de către mai mulţi locuitori ai blocului aflat pe strada Stefan cel Mare, din Vladimirescu.

 

Oamenii au simţit un puternic miros de fum iar după câteva secunde au văzut cum de sub capota maşinii ies flăcări înalte de câţiva metri. Pentru că focul ameninţa să se extindă şi la alte autoturisme, parcarea a fost eliberată înainte de sosirea echipajelor ISU.

 

Pompierii au ajuns de urgenţă la faţa locului şi au acţionat cu apă şi spumă asupra focului. După câteva  minute, au reuşit să stingă vâlvătaia care se manifesta prin flăcări violente, degajare de fum şi ameninţa să se extindă la balconul nivelului superior al blocului.

 

Partea din faţă a autoturismului, un BMW 520, a fost distrusă în totalitate, astfel că maşina este acum un morman de fiare. Pompierii spun că cel mai probabil, focul a fost provocat din cauza unei defecţiuni a instalaţiei electrice însă o expertiză va arăta în mod oficial, cauza producerii incendiului.