Anamaria Nyeki Popa, desemnată „Voluntarul Anului” în domeniul Sănătăţii

Data publicare: Miercuri, 20 Decembrie, 2017 Total: 1703 accesari

Anamaria Nyeki Popa, desemnată „Voluntarul Anului” în domeniul Sănătăţii

„Bine faci, bine găseşti”, spune un vechi proverb din bătrâni, valabil şi în zilele noastre iar acest lucru poate fi confirmat şi de către o tânără arădeancă a cărui efort, strădanie şi dăruire pentru semeni, au fost recunoscute şi răsplătite la nivel naţional, cu cea mai înaltă distincţie.

 

Arădeanca Anamaria Nyeki Popa, pentru că despre ea este vorba,  a fost desemnată „Voluntarul Anului în domeniul Sănătăţii, în timp ce proiectul „Cu drag pentru viitor”, prin care a fost renovată complet secţia de Boli Infecțioase Copii Arad, demarat de către Anamaria, s-a numărat printre cele mai apreciate Proiecte de voluntariat ale anului, la nivel naţional.

 

Premiul i-a fost înmânat marţi seara, de către secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Raed Arafat, în cadrul Galei Naţionale a Voluntarilor – 2017” şi nu înseamnă altceva decât o recunoaştere a meritelor deosebite pe care Anamaria Nyeki Popa le are, pentru contribuţia sa adusă comunităţii.

Mă bucur enorm că proiectul "CuDragPentruViitor" este atât de bine văzut şi la nivel naţional. Aceste premii sunt ale tuturor celor care s-au implicat în acest proiect, pentru că fără ajutorul lor nu am fi reuşit. Împreună am reuşit să punem Aradul pe harta celor mai importante proiecte în domeniul sănătăţii. Faptul că oameni importanţi din acest domeniu, printre care şi domnul Raed Arafat, apreciază ceea ce facem noi la Arad ne dă încredere să mergem mai departe şi întăresc ideea că facem ceea ce trebuie pentru comunitatea noastră”, a declarat Anamaria Nyeki.