Cele mai aglomerate intersecţii din Arad, dirijate de către Poliţia Locală, în perioada sărbătorilor de iarnă

Data publicare: Miercuri, 20 Decembrie, 2017 Total: 4028 accesari

Cele mai aglomerate intersecţii din Arad, dirijate de către Poliţia Locală, în perioada sărbătorilor de iarnă

Luna decembrie este una dintre cele mai aglomerate perioade ale anului iar de cele mai multe ori, timpul pierdut în trafic se dublează, dacă nu din cauza intemperiilor vremii, din cauza febrei cumpărăturilor dinaintea sărbătorilor de Crăciun, care cuprinde întreaga suflare şi care transformă oraşul într-un adevărat furnicar.

 

În perioada care urmează, până la finalul anului în curs, poliţiştii locali cu atribuţii în domeniul circulaţiei pe drumurile publice din cadrul Direcţiei Generale Poliţia Locală Arad, vor acţiona pentru a asigura fluenţa traficului în cele mai aglomerate intersecţii din Arad sau acolo unde există riscul producerii unor evenimente rutiere nedorite.

 

În acest sens,  sunt dirijate de către poliţiştii locali zona Pieţei Mihai Viteazul, Piaţa Drapelului, proximitatea Palatului Administrativ, acolo unde se desfăşoară şi Târgul de iarnă, dar şi intersecţia de la Podgoria, acolo unde zilnic se produc ambuteiaje.

Ghidul Arădean a stat de vorbă cu mai mulţi participanţi la trafic iar arădenii sunt mulţumiţi de modul în care se desfăşoară traficul rutier în zonele dirijate de către agenţii rutieri ai Poliţiei Locale. Pietonii spun că se simt mai în siguranţă mai ales în preajma pieţelor însă cei mai încântaţi se declară taximetriştii care spun că riscul de accidente rutiere este mult mai mic, conducătorii auto nu mai parchează în staţiile taxi la vederea agenţilor iar timpul pierut în intersecţii a scăzut la jumătate. 


Acţiunea poliţiştilor locali,  de fluidizare a traficului rutier în cele mai importante intersecţii din Arad, a demarat încă de săptămâna trecută şi va continua pe întreaga perioadă a sărbătorilor de iarnă.