Criminala de la metrou, agresivă în spatele gratiilor. Declaraţia ŞOCANTĂ făcută de Magdalena Şerban!

Data publicare: Miercuri, 20 Decembrie, 2017 Total: 1726 accesari

Criminala de la metrou, agresivă în spatele gratiilor. Declaraţia ŞOCANTĂ făcută de Magdalena Şerban!

Magdalena Șerban, femeia care a aruncat o tânără în fața metroului, pare să nu îşi mai revină. Deşi părea la un moment dat că este conştientă de faptele sale, aceasta a devenit agresivă în spatele gratiilor iar ultimele declaraţii date de aceasta pun mari semne de întrebare anchetatorilor.

 

Autoarea crimei de la metrou este închisă într-o celulă specială cu pereţi din burete şi pat prins în podea pentru a nu avea posibilitatea de a-şi provoca răni, însă se pare că aceasta ar fi rupt și spart tot ce a găsit în celula de la Spitalul-penitenciar Jilava după care a atacat trei gardience.

 

Din fericire, în ajutorul celor trei gardience atacate de Magdalena Şerban, au sărit şi alţi colegi astfel că niciuna dintre victime nu a fost rănită.

 

Convinsă de avocată, Magdalena Şerban a dat în scris că este de acord să fie supusă unei expertize psihiatrice însă noile declaraţii făcute de aceasta, i-a şocat de-a dreptul pe anchetatori. Femeia susține că imaginile de pe camerele de supraveghere sunt false și nu crede că victima sa a murit. Mai mult, a cerut să vadă și un act de deces, pentru a se convinge că Alina Ciucu nu mai este în viață. 

 

Potrivit avocatei care o apără pe Magdalena Şerban, criminala nu avea discernământ în momentul crimei iar de când este arestată, a avut doar câteva momente de luciditate.

 

Specialiștii sunt mai în măsură să valideze acest lucru. Este incoerentă în afirmații. Afirmă o serie de lucruri cu referire la internări și tratamente pe care le-a suportat în spitale din Spania. Se vor face cercetări pe seama acestui aspect.

Chiar și la audieri era incoerentă. A văzut imaginile crimei și a țipat, a urlat, nu se putea vorbi cu ea. A spus că îi pare rău și că preferă să moară. A avut scurte momente de luciditate, dar apoi a revenit la starea inițială”  a declarat avocata criminalei, într-o intervenţie televizată.

 

 

Magdalena Şerban a şocat întreaga ţară după ce, în data de 12 decembrie, a împins o femeie în faţa metroului. Victima acesteia, o tânără de 25 de ani, a murit pe loc.