Tăriceanu, citate din Stalin la tribuna Senatului, după modificarea legilor justiţiei

Data publicare: Marti, 19 Decembrie, 2017 Total: 1311 accesari

Tăriceanu, citate din Stalin la tribuna Senatului, după modificarea legilor justiţiei

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a salutat modificarea legilor Justiţiei şi a declarat că acestea trebuiau modificatemult  mai amplu și că membrii Comisiei speciale au făcut „o operă mult mai modestă”. Liderul ALDE a adus critici dure magistraților,  protestatarilor și pe reprezentanții opoziției, iar la un moment dat a ținut să citeze „formula tovarășului Stalin”.

 

Toate acestea s-au întâmplat marţi după amiază, declaraţiile fiind făcute de la tribuna Camerei Superioare a Parlamentului României.

 

După felicitările adresate colegilor din Comisia Specială care a modificat legile justiţiei li dojeneala adresată celor care s-au împotrivit, preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu le-a ţinut o scurtă lecţie de istorie, colegilor senatori.

 

 

„Văzând astăzi atitudinea unora, care nici măcar nu au trăit în perioada cea mai neagră a comunismului totalitar și îi felicit pentru acest lucru, le aduc aminte de formula tovarășului Stalin. Știți ce spunea? Că nu există oameni nevinovați, ci numai persoanele de care nu ne-am ocupat suficient. Și această formulă mi se pare că are surprinzător de mulți adepți într-o țară care își spune democratică și liberă”, a mai spus Tăriceanu.