Inconştienţă dusă la extrem! Doi şoferi, depistaţi de poliţiştii arădeni, conducând cu peste 150 km/h, în localitate

Data publicare: Luni, 18 Decembrie, 2017 Total: 1803 accesari

Inconştienţă dusă la extrem! Doi şoferi, depistaţi de poliţiştii arădeni, conducând cu peste 150 km/h, în localitate

Inconştienţă dusă la extrem de către doi şoferi care par să fi confundat drumurile publice cu pistele de decolare ale avioanelor. Polițiștii Serviciului Rutier au desfășurat, ieri, o acțiune pe D.N. 79  care face legătura între Arad şi Oradea, pentru depistarea și sancționarea conducătorilor auto care nu respectă regimul legal de viteză.


Astfel, a fost depistat un tânăr de 22 de ani, din județul Bihor și un bărbat de 40 de ani, din Arad, în timp ce conduceau autoturisme, pe raza localității Șimand, având o viteză de 155, respectiv 152 km./h.


Aceștia au fost sancționați, fiecare, cu amendă în valoare de 1.305 lei, fiindu-le suspendată exercitarea dreptului de a conduce pe o perioadă de 90 de zile.

           

Tot pe D.N. 7 poliţiştii au mai depistat un tânăr de 19 ani, din Arad, care a efectuat o depășire neregulamentară, într-o zonă de drum periculoasă în care depășirea este interzisă.

Tânărul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 580 de lei, fiindu-i totodată suspendată exercitarea dreptului de a conduce pe o perioadă de 30 de zile.


În ultimele 24 de ore, poliţiştii rutieri au aplicat pe raza judeţului Arad, 156 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 65.000 de lei.