VEZI cum va fi vremea de Sărbători

Data publicare: Luni, 18 Decembrie, 2017 Total: 886 accesari

VEZI cum va fi vremea de Sărbători PROGNOZA METEO PE DOUĂ SĂPTĂMÂNI. Meteorologii anunţă că în prima săptămână de prognoză, vremea va fi relativ rece.

Prezentele estimări indică și pentru sfârșitul de an o probabilitate relativ mare pentru precipitații, ploi și lapoviță la început, apoi ninsoare.

BANAT Pe parcursul primei săptămâni, se va menține o vreme relativ rece, cu valori termice ușor mai mici decât cele climatologic specifice pentru a doua jumătate a lunii decembrie, maxime de 0...3 grade și minime de - 6 ... - 2 grade, în medie regională. În intervalul 25 - 29 decembrie, se estimează o creștere treptată a temperaturilor, cu medii de 4... 9 grade ziua și - 2...2 grade noaptea, dar în ultimele zile din an apare probabilitatea de scădere a valorilor termice. Probabilitatea pentru precipitații va fi mai ridicată în perioada 21 - 24 decembrie când vor fi mai ales ninsori, dar trecător și lapoviță sau ploaie, putând favoriza izolat producerea de polei. Prezentele estimări indică și pentru sfârșitul de an o probabilitate relativ mare pentru precipitații, ploi și lapoviță la început, apoi ninsoare.

Sursa: romaniatv.net