Ludovic Orban: Un comunist tot comunist rămâne, oricât ar încerca să se flendurească printre capete încoronate

Data publicare: Duminica, 17 Decembrie, 2017 Total: 1387 accesari

Ludovic Orban: Un comunist tot comunist rămâne, oricât ar încerca să se flendurească printre capete încoronate

Prezent în mijlocul Organizaţiei Femeilor Liberale care îşi aleg astăzi liderul,  preşedintele PNL, Ludovic Orban, s-a declarat „revoltat” de faptul că funerariile Regelui Mihai I au fost prezenţi oameni care de-a lungulo timpului, nu numai că nu l-au iubit pe regele Mihai, dar s-au împotrivit sosirii majestăţii sale în ţară.

 

 

Încep prin a spune că m-am abţinut să scot un cuvânt, deşi am fost revoltat când am văzut diferitele comemorări la catafalcul Majestăţii Sale, oameni care nu numai că nu l-au iubit, aşa cum l-am iubit eu, nu numai că nu l-au respectat, l-au ponegrit, nu l-au lăsat nici măcar să vină în ţară, ce să mai vorbim de susţinerea pentru revenirea pe tron. Din păcate, le spun următorul lucru: să nu creadă că înşală oamenii, să nu creadă că lacrimile lor de crocodil pot să păcălească vreun om care a ţinut la Majestatea Sa. Un comunist tot comunist rămâne, un bolşevic tot bolşevic rămâne, oricât ar încerca el să se flendurească printre capete încoronate sau să-şi verse lacrimi de crocodil la diferite evenimente”, a spus Ludovic Orban, citat de News.ro.

 

 

Liderul liberalilor a subliniat faptul că „PNL a fost, este şi va fi partenerul Casei Regale a României”.

Primul pas făcut de Majestatea Sa Carol I, primul rege al României, primul pas pe tărâm românesc l-a făcut cu I.C. Brătianu, şi de atunci a existat o istorie în care parteneriatul dintre PNL şi monarhia românească a dus România spre Europa, spre modernizare”, a spus Orban în discursul susținut la Congresul Organizaţiei Femeilor Liberale.


Deşi nu a dat nume, Ludovic Orban a lăsat să se înţeleagă că vorbeşte despre foştii FSN-işti, actualmente membri PSD care timp de şapte ani după căderea regimului dictatorial, s-au împotrivit revenirii regelui în ţară.