Biciclistă lovită în Galșa

Data publicare: Sambata, 16 Decembrie, 2017 Total: 1815 accesari

Biciclistă lovită în Galșa Sâmbătă seara, în jurul orelor 19:20 a avut loc un accident rutier în localitatea Galșa din județul Arad. O femeie, care se afla pe bicicletă a fost lovită de un autoturism.

Un șofer care se afla la volanul unui autoturism marca Volkswagen, în localitatea Galșa, la un moment dat, în apropierea unei treceri de pietoni a acroșat o femeie, care se afla pe bicicletă. Femeia nu purta vestă reflectorizantă, iar bicicleta nu era semnalizată corespunzător. 

Șoferul a declarat pentru Ghidul Arădean, că nu a observat-o,deoarece era întuneric, iar stâlpii de iluminat public nu funcționau, și nici femeia nu purta vestă. 

La fața locului au sosit de urgență un echipaj de la Ambulanță din Arad și un echipaj de poliție. Se pare că tânăra a suferit răni ușoare, însă s-a ales cu o sperietură zdravănă. 

Polițiștii urmează să cerceteze care au fost cauzele exacte ale producerii accidentului. Dacă stâlpii de iluminat ar fi funcționat, acest eveniment rutier cu siguranță nu s-ar fi întâmplat.