Accident rutier pe DN69. Un autotren încărcat cu aparatură electrocasnică s-a răsturnat între Arad şi Vinga

Data publicare: Sambata, 16 Decembrie, 2017 Total: 1858 accesari

Accident rutier pe DN69. Un autotren încărcat cu aparatură electrocasnică s-a răsturnat între Arad şi Vinga

Un accident rutier s-a produs în dimineaţa zilei de sâmbătă, pe DN69, la ieşirea din localitatea Vinga, spre Arad.


În urma coliziunii dintre cele două autovehicule, trei persoane au fost rănite însă din fericire se află în afara oricărui pericol. Din informaţiile de la faţa locului, şoferul autocamionului răsturnat în afara părţii carosabile a rămas încarcerat însă până la sosirea ambulanţei, acesta a reuşit să se elibereze din fiarele contorsionate.

  

Circulaţia rutieră pe ambele sensuri a fost blocată astfel că  s-au format cozi de maşini de kilometri întregi. Camionul era încărcat cu obiecte electrocasnice care în urma accidentului, s-au răsturnat pe carosabil şi în afara acestuia.


Deocamdată nu se cunosc cauzele exacte care au dus la producerea accidentului însă acestea vor fi stabilite de cître poliţişti în urma cercetărilor efectuale la faţa locului.


Update: Din primele cercetări de la fața locului, în această dimineață, în jurul orei 11.00, un bărbat de 34 de ani, cetățean sârb, a condus o autoutilitară cu semiremorcă pe DN 69, înspre Arad, la Km 34+300 m, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, a pierdut controlul direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 30 de ani, din Arad, după care s-a răsturnat în afara părții carosabile, a declarat purtătorul de cuvânnt al IPJ Arad  Lorena Radu.