Şofer beat şi fără permis, urmărit de poliţie pe străzile din Nădab

Data publicare: Vineri, 15 Decembrie, 2017 Total: 2381 accesari

Şofer beat şi fără permis, urmărit de poliţie pe străzile din Nădab

Polițiștii orașului Chișineu-Criș cercetează un bărbat pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere.

           

Miercuri, în timpul efectuării activităților pe linie rutieră, pe raza localității Nădab, polițiștii au procedat la oprirea regulamentară a unui autoturism, în vederea verificării documentelor legale. Întrucât conducătorul auto nu a oprit la semnalele polițiștilor, continuându-și deplasarea, aceștia au pornit în urmărirea autoturismului, reușind oprirea lui pe o stradă de pe raza localității Nădab.

 

Polițiștii au identificat conducătorul auto în persoana unui bărbat de 32 de ani, din Nădab, iar în urma verificărilor efectuate s-a constatat că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Întrucât bărbatul emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o alcoolemie de 0,37 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

           

Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice fără a deține permis de conducere.


Numai în ultimele 24 de ore poliţiştii arădeni au aplicat, atât în municipiu cât şi pe raza judeţului, 171 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 60.000 de lei, au reţinut 9 permise de conducere și 3 certificate de înmatriculare.