Caz halucinant în Africa de Sud! Un bărbat de 25 de ani a fost drogat, ameninţat cu pistolul şi apoi violat de două femei

Data publicare: Miercuri, 13 Decembrie, 2017 Total: 2851 accesari

Caz halucinant în Africa de Sud! Un bărbat de 25 de ani a fost drogat, ameninţat cu pistolul şi apoi violat de două femei

Un bărbat de 25 de ani a fost spitalizat după ce ar fi fost drogat și violat de două femei, îmtr-o regiune din  Africa de Sud, scrie The Daily Mail.

 

Bărbatul le-a povestit anchetatorilor că făcea autostopul și s-a urcat într-o mașină condusă de două femeie, de vârstă medie. La scurt timp, una dintre femei a scos o armă și, sub amenințarea pistolului, l-a forțat să bea o substanță necunoscută. După ce tânărul a început să ameţească adin cauza substanţei ingerate, femeile şi-ar fi satisfăcut plăcerile trupeşti  după care l-au aruncat din mașină, într-o zonă izolată şi s-au făcut nevăzute.

 

Victima a fost transportată la spital și potrivit presei din Africa de Sud, se află într-o stare gravă. Astfel de atacuri nu sunt o raritate în statul african. Numai anul acesta au mai fost două agresiuni similare.

 

Poliţia le caută acum pe cele două violatoare. Dacă vor fi găsite, cele două ar putea fi condamnate la închisoare pentru viol şi tentativă de omor.

Se estimeaza că în Africa de Sud se înregistrează anual peste jumătate de milion de violuri, iar în 20% din cazuri victimele sunt bărbaţi.