Clipe de groază la Buzău! Directoarea unei şcoli a spulberat cu maşina un grup de oameni care aşteptau ieşirea elevilor de la cursuri

Data publicare: Miercuri, 13 Decembrie, 2017 Total: 2198 accesari

Clipe de groază la Buzău! Directoarea unei şcoli a spulberat cu maşina un grup de oameni care aşteptau ieşirea elevilor de la cursuri

Clipe de groază la Buzău acolo unde o femeie a intrat în plin într-un grup de oameni aflaţi pe trotuar. În urma impactului violent, mai mulţi oameni au ajuns la spital.

 

Se pare că incidentul s-a petrecut miercuri la orele amiezii, chiar în faţa şcolii nr 1 iar cea care a provocat tragedia este chiar directoarea instituţiei de învăţământ, Monica Gheorghe.

 

Femeia aflată şla volanul autoturismului se pregătea să parcheze maşina în curtea şcolii însă din greşeală a confundat pedala de frână cu acceleraţia, a pierdut controlul volanului şi a intrat în plin în grupul oameni care aşteptau pe trotuar ieşirea micuţilor de la orele de curs. Autoturismul SUV marca TOYOTA, condus de către directoarea şcolii, s-a oprit într-un gard pe care l-a dărâmat, nu înainte de a răni nouă persoane.

 

Accidentul produs în Buzău s-a soldat, în total, cu şase victime transportate de urgenţă la spital, printre care un bărbat, care este internat în stare gravă la spital, cu picioarele zdrobite, şi o femeie însărcinată, care a suferit un atac de panică.

 

Autorităţile din Buzău au declanşat PLANUL ROŞU de intervenţie.