CRIMINALA de la METROU a fost PRINSĂ! ÎMPINGEA femei în fața trenului. Motivul crimei i-a lăsat mască pe anchetatori

Data publicare: Miercuri, 13 Decembrie, 2017 Total: 5012 accesari

CRIMINALA de la METROU a fost PRINSĂ! ÎMPINGEA femei în fața trenului. Motivul crimei i-a lăsat mască pe anchetatori

Femeia din Bucureşti  care a ucis o tânără împingând-o  în faţa metroului, a fost prinsă de poliţiştii din capitală. Tânăra care aştepta metroul în staţia Dristor 1 a murit în urma impactului cu garnitura de metrou. 

Imediat după incident, o martoră a relatat poliţiştilor că victima fusese împinsă iar poliţiştii au demarat o achetă-fulger în urma căreia s-a stabilit că este vorba de o femeie care repetase gestul criminal şi în altă staţie de metrou.


Deşi dispăruse fără urmă, făptaşa a fost identificată în timp record. Criminala de la metrou a fost prinsă în noaptea de marţi spre miercuri fiind dusă la audieri.

La această oră procurori din cadru Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti audiază în calitate de suspect, la sediul Poliţiei Capitalei, persoana bănuită de săvârşirea faptelor din staţiile de metrou Costin Giorgian şi Dristor 1. Anterior, în cursul nopţii, poliţişti ai Brigăzii de Poliţie Transport Public Bucureşti au depistat o femeie în vârstă de 36 de ani, ale cărei semnalmente corespundeau cu cele ale persoanei căutate şi au condus-o la sediul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti. Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-au comis faptele”, preciza IGPR la ora şase dimineaţa.

Femeia în vârstă de 36 de ani a fost incoerentă în faţa anchetatorilor şi nu a putut explica gestul criminal. Se pare că victima nu avea nicio legătură cu criminala şi fusese aleasă la întâmplare. Anchetatorii au fost şocaţi să afle că femeia s-ar fi certat cu şefa de la servici şi de atunci a prins ură pe femei iar acesta ar putea fi o explicaţie pentru crima odioasă pe care a comis-o.

Dacă se va stabili că a avut discernământ, criminala riscă să îşi petreacă următorii 25 de ani în spatele gratiilor.