Ce minte bolnavă ar fi putut face asta?! O femeie în vârstă de 45 de ani, căutată de poliţişti după ce a împins o tânără în faţa metroului. Victima a murit!

Data publicare: Miercuri, 13 Decembrie, 2017 Total: 2479 accesari

Ce minte bolnavă ar fi putut face asta?! O femeie în vârstă de 45 de ani, căutată de poliţişti după ce a împins o tânără în faţa metroului. Victima a murit!

Caz şocant în Bucureşti! O femeie în vârstă de aproximativ 45 de ani este căutată de poliţie după ce a împins o tânără de 25 de ani în faţa metroului în seara zilei de marţi.

 

Iniţial, autorităţile credeau că tânăra de 25 de ani s-a sinucis însă după vizionarea imaginilor surprinse de camera video amplasată în staţia de metrou, un lucru macabru a ieşit la iveală. Tânăra de 25 de ani care aştepta metroul pe marginea peronului a fost împinsă în faţa garniturii de metrou de către o femeie cu vârsta de aproximativ 45 de ani care mai apoi s-a făcut nevăzută.

 

Totul s-a petrecut marţi seara în jurul orei 20.00 în staţia de metrou Dristor 1 din Bucureşti.

 

O martoră oculară a povestit că tânăra s-ar fi aplecat să îşi ridice geanta, moment în care a fost împinsă de o femeie îmbrăcată în negru.  Spusele femeii au fost confirmate şi de înregistrarea camerei video amplasate în staţie, care a surprins momentul. La faţa locului a intervenit un echipaj SMURD care a început manevrele de resuscitare însă rănile suferite în urma impactului au fost incompatibile cu viaţa. Tânăra împinsă în faţa metroului a intrat în stop cardio-respirator  iar medicii nu au putut face altceva decât să consemneze decesul.

 

După vizionarea imaginilor, poliţiştii bucureşteni care anchetează cazul au declarat că femeia suspectă ar fi încercat să facă acelaşi gest şocant unei alte femei,  într-o altă staţie de metrou din capitală. Organele de ordine au împânzit Bucureştiul şi o caută acum pe femeia de 40-45 de ani, bănuită că ar avea probleme psihice.

 

O captură  de pe filmarea din staţia de metrou, cu silueta femeii, a fost făcută publică astfel că cei care o recunosc pe femeie, îi pot ajuta pe oamenii legii să o prindă pe făptaşă înainte ca aceasta să repete gestul şocant.