Lansare de carte: “Devoratorii”

Data publicare: Marti, 12 Decembrie, 2017 Total: 2117 accesari

Lansare de carte: “Devoratorii”

 În seara de 11 decembrie a avut loc prima lansare de carte la Palatul Copiilor Arad, după o pauză de 15 ani. O tânără elevă de la cercul de educație pentru cetățenie democartică/ voluntariat, Beatrice Emanuela Bulilete, susținută de prof.coord. Andreea- Florina Boran, a pășit în lumea publicației prin romanul „Devoratorii”. Aflată la debut, autoarea Beatrice Emanuela Bulilete a vorbit cu timiditate despre opera sa, conturând în special aspectul și tonalitatea realistică a romanului. Tânăra descrie în roman o lumea a contrastelor, o lume în care oamenii cu măști sunt devoratorii simțămintelor. Închegat în decursul a mai multor ani și inspirat din cultura japoneză, romanul „Devoratorii” a văzut lumina tiparului anul acesta când tânăra autoare, fiind în clasa a X-a, a decis să se afirme, punându-și în paginile scrise o parte din gânduri, ideii și trăiri.

La lansare a participat și prof. Camelia Moler, inspector pentru educație permanentă, care a vorbit despre împortanța, în rândurile adolescențiilor, de a se exprima prin scris, încurajând-o pe Beatrice Bulilete, în planurile sale de viitor, să scrie o continuare a romanului.

Lansarea de carte a fost presărată cu momente artistice susținute de membrii trupei Azucar precum și de solista Iulia Timișan de la cercul de canto/ muzică ușoară.

Cristina Zaha, redactor- Cercul de Jurnalistică