ACCIDENT MORTAL pe drumul ce leagă Aradul de Oradea

Data publicare: Marti, 12 Decembrie, 2017 Total: 6100 accesari

ACCIDENT MORTAL pe drumul ce leagă Aradul de Oradea Marți 12 decembrie în jurul orelor 13:00 pe raza localității Andrei Șaguna, pe DN79, a avut loc un accident mortal. AFLĂ ce s-a întâmplat

Un microbuz a intrat într-un camion, probabil pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, iar șoferul microbuzului,a rămas încarcerat între fiarele contorsionate ale microbuzului.

Medicii de pe SMURD, care au sosit de urgență la fața locului n-au mai putut face nimic pentru viața șoferului din microbuz, acesta a murit.

Polițiștii ajunși în scurt timp la locul tragediei, sunt și în aceste momente acolo și urmează să cerceteze care au fost cauzele exacte ale producerii accidentului rutier.

"Din primele cercetări la fața locului s-a stabilit că un bărbat de 60 de ani, din Lipova, în timp ce conducea un autoturism pe DN 79, pe raza localității Andrei Șaguna, nu a păstrat o distanță corespunzătoare în mers, acroșând din spate o semiremorcă tractată de un cap tractor condus de un bărbat de 56 de ani, cetățean maghiar, care a redus viteza brusc. În urma evenimentului a rezultat decesul conducătorului autoturismului" a precizat pentru Ghidul Arădean, agent șef adjunct Claudia Iuga, purtător de cuvânt al IPJ Arad.