„Din dar, pentru copii noştri”-spectacol caritabil pe scena Teatrului din Arad

Data publicare: Marti, 12 Decembrie, 2017 Total: 2100 accesari

„Din dar, pentru copii noştri”-spectacol caritabil pe scena Teatrului din Arad

Doi oameni care iubesc viața și altor persoane, doresc să arate acest lucru și oamenilor din Arad. Au avut încredere de la început în acest proiect și s-au gândit să se adreseze și unui alt fel de public printr-o metodă diferită, făcând apel la TRADIȚIE.


E vremea colindelor, vremea bucuriei și a faptelor bune, cu toți suntem Moș Crăciun. În perioada Crăciunului, se spune că învățam să fim mai buni, dar noi în Arad, am demonstrat că suntem buni mereu și că mână de la mână putem muta și munții. Este frumos să dăruiești un cântec pentru o poveste, un cântec pentru îndeplinirea unui vis, un cântec ce poate transforma visul în realitate. Noi ne dorim să aveți parte de sărbători frumoase, în pace și bucurie, alături de cei dragi, iar magia Craciunului să ne încălzească sufletele. 

CĂTĂLIN BRIE și DIANA REDEI, sunt iubitori de folclor, apreciază muzica populară și dansul tradițional popular. Pe lângă iubirea care o au față de tradiție, ei iubesc și meseriile în care lucrează, meserii legate de frumusețe, coafură-hairstyling și make-up. 
"Noi ne-am dorit să ajutăm acest proiect susținut de o bună prietenă și un om deosebit "Anamaria Nyeki Popa", prin strângere de fonduri care se vor dona secții de boli infecțioase de copii Arad.