Aradul, gazdă a Cupei României la Tenis de Masă. CSM Arad, reprezentat de cinci sportivi!

Data publicare: Duminica, 10 Decembrie, 2017 Total: 5243 accesari

Aradul, gazdă a Cupei României la Tenis de Masă. CSM Arad, reprezentat de cinci sportivi!

La finalul săptămânii, Aradul a fost gazda Cupei României Individual Tineret şi Seniori care s-a desfăşurat în sala de sport a Universităţii Aurel Vlaicu.

 

Competiţia desfăşurată pe durata a două zile, a întrunit sportivi din toate colţurile ţării însă adevărata anvergură a fost dată de prezenţa campioanei europene, Elizabeta Samara, care şi-a anunţat prezenţa pe ultima sută de metri.

 

 

CSM Arad, clubul organizator, a fost reprezentat în concurs de cinci sportivi, două fete (Bianca Crișan și Andreea Fistyulof) și trei băieți (Paul, Mladin, Bogdan Roman )

La Tineret- băieţi s-a impus constănţeanul Pletea Cristian legitimal la CSM Constanţa urmat pe locul secund de Spelbus Florin de la CS Pristavu Câmpulung, în timp ce treapta a treia a podiumului a fost ocupată de Şipoş Rareş legitimat CSM Cluj-Napoca şi Oprea Dragoş, sportivul CSM-ului din Buzău.

 

Surpriza a generat-o Crişan Bianca, sportiva legitimată la CSM Arad, care a reuşit să se impună şi să urce pe prima treaptă a podiumului, câştigând astfel Cupa României la tineret-fete.  Arădeanca a fost urmată pe podium de cele două jucătoare ale CSM-ului din Slatina, Bârzoi  Daniela, ocupanta locului secunt şi Hudusan Andreea, clasată pe poziţia a 3-a.

 

După medalia de aur câştigată de Crişan Bianca la tineret, Paul Mladin a reuşit să se claseze pe locul al 3-lea la seniori, cucerind astfel bronzul, după o victorie în faţa colegului de la CSM, Roman Bogdan.


Delegaţia arădeană condusă de antrenorul Cristian Dodean, reuşeşte astfel să câştige în actuala ediţie a Cupei României, două medalii, una de aur la tineret şi una de bronz, la seniori.