Biciclistă rănită grav de un șofer de TIR

Data publicare: Sambata, 09 Decembrie, 2017 Total: 1723 accesari

Biciclistă rănită grav de un șofer de TIR

ȘOFRONEA. Sâmbătă 9 decembrie în jurul orelor 11:00, un șofer de Tir, cu numere de Bulgaria, care circula din direcția Arad înspre Șofronea a acroșat o femeie ce se afla pe bicicletă.


Accidentul rutier a avut loc chiar la intrarea în localitatea Șofronea pe DJ 709B. Se pare că o femeie în vârstă de 73 de ani,din Arad, care se afla pe bicicletă în acel moment a virat la stânga, fără a se asigura, iar șoferul de Tir n-a mai avut timp să o evite. 


Femeia a suferit un traumatism cranio-cerebral, traumatism de umăr, contuzie coloană cervicală, torace și abdomen, iar la fața locului s-a deplasat de urgență un echipaj SMURD care a transportat-o la Spitalul Județean Arad. 


Medicii au decis ca femeia să rămână internată pentru a fi ținută sub observații. Polițiștii sosiți la fața locului cercetează care au fost împrejurările în care s-a petrecut evenimentul rutier. 


„Pe numele șoferului a fost întocmit un dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, precizează insp. Princip. Lorena Radu, purtătorul de cuvânt al IPJ Arad.