UTA bifează un egal cu Metaloglobus care le aduce şi banii de salarii! Prima recţie a lui Todea după meci

Data publicare: Sambata, 09 Decembrie, 2017 Total: 3420 accesari

UTA bifează un egal cu Metaloglobus care le aduce şi banii de salarii! Prima recţie a lui Todea după meci

Formații oficiale:

Metaloglobus: R. Geantă – A. Robu, Iordache, Caramalău, A. Sava – A. Popa, Ghenovici, Negotei – Șt. Stângă, Asanache, V. Vlad. Antrenor: Bogdan Vintilă.

UTA: Barna – Adili, Manea, Scutaru, Burlă – Păcurar, Tănase, Jorza, Hlistei – Florea, Curtuiuș. Antrenor: Cristian Todea.

Arbitri: Sergiu Popa (Aiud – Alba) – Erchian Ionus și Florin Iacob (ambii din Constanța). Rezervă: Ovidiu Robu (Popești-Leordeni)

Observatori FRF: Constantin Gheorghe (Suceava) și Dorel Dincă (Călărași)

 

Timp frumos, senin, soare cu dinți, 7 grade la București, circa 150 spectatori.

Min.1 A început partida. Metaloglobus joacă în tricouri bleu-deschis cu șorturi bleumarin, UTA în roșu complet.

Min.3 UTA face presing, fundașii utiști sunt la mijlocul terenului.

Min.3 Hlistei a fost faultat de Iordache, care vede și cartonaș galben, la 18 metri, perpendicular pe poartă. Lovitura liberă a executat-o Păcurar, puțin pe lângă vinclul din dreapta porții.

Min.8 Corner de stânga, a executat Păcurar în careu, Burlă a șutat în blocaj.

Min.9 Tănase a șutat de la mare distanță, un fundaș a deviat și Geantă a reținut fără probleme.

Min.11 Burlă a executat o lovitură liberă de la 35 de metri de pe stânga, înalt în careu, Adili a sărit și a lovit slab cu latul, faza se stinge cu respingerea fundașilor.

Min.13 Hlistei a intrat în careu pe stânga dar a pierdut balonul. UTA domină copios, dar încă lipsesc fazele clare de poartă.

Min.15 Curtuiuș a centrat în careul mic dar Florea nu a ajuns balonul.

Min.17 Asanache a tras de la 35 de metri, mingea a trecut la doi metri peste poartă.

Min.20 Jocul s-a mai echilibrat.

Min.21 Ghenovici a șutat din șaisprezece metri, central, dar Barna a reținut fără probleme.

Min.22 Burlă a luftat în careu și Vlad a șutat în cross, puțin pe lângă bara de la colțul lung al porții utiste.

Min.25 Vlad a intrat în careu, a croșetat fundașii utiști dar a faultat în atac.

Min.27 Florea și Curtuiuș au sărit la o minge în careu dar Geantă a reținut mingea deasupra lor.

Min.28 Scutaru a faultat la 25 de metri central pe poartă. Ghenovici a executat direct în bara transversală, Barna era bătut.

Min.30 Păcurar a intrat în careu, a pasat la Curtuiuș care a șutat la firul ierbii cu prea mult efect și mingea s-a scurs la patru metri de poartă.

Min.31 Replica gazdelor, Ghenovici a șutat tare din colțul careului de 16 mtri, pe centrul porții dar Barna a reținut cu siguranță.

Min.32 Adili a recuperat la centrul terenului, dar a scăpat mingea în aut de poartă după o cursă de 50 de metri pe partea dreaptă.

Min.34 Robu a șutat din 12 metri lateral dreapta, Barna a reținut cu siguranță.

Min.35 Prima schimbare la gazde, a ieșit Iordache și a intrat Bilciurescu. Nou intratul Bilciurescu ocupă o poziție de vârf avansat.

Min.37 Vlad a șutat de la 25 de metri, mingea este deviată în corner, pe partea stângă. Ghenovici a executat înalt în careu dar resping utiștii, faza s-a stins.

Min.38 Asanache și Popa au șutat la aceeași fază în blocajul utist.

Min.39 Șut din șase metri a lui Ghenovici, Barna a respins senzațional.

Min.41 Barna a degajat slab la 30 de metri, Manea și Scutaru s-au încurcat reciproc, au pierdut mingea la Bilciurescu, acesta a șutat de la 20 de metri central pe poartă, Barna a prins mingea cu siguranță.

Min.44 Centrare de pe stânga în careul utist, lufturi ale unor jucători și faza se stinge. Se întețesc atacurile gazdelor pe partea stângă unde Adili lasă culoare mari de manevră.

Min.45 Pauză.

Min.46 A început repriza a doua, fără schimbări. La meci participă Stoichiță, Contra, Mihalcea și Duckadam.

Min.47 Răileanu a intrat în locul lui Bilciurescu, accidentat.

Min.48 Lovitură liberă de la 25 de metri lateral dreapta. Burlă a trimis înalt în careu, dar mingea a ieșit în aut de poartă.

Min.54 O lansare în adâncime a gazdelor, dar Barna ajunge la minge înaintea lui Vlad. 

Min.55 Manea l-a deschis pe Curtuiuș în careu care a șutat din unghi, de la 12 metri, dar Geantă a respins de pe centrul porții și faza s-a stins.

Min.57 Ghenovici a lobat peste fundași dar Adili a respins în corner din fața lui Stîngă. După corner, Stîngă a șutat de la 18 metri în cross la colțul lung dar Barna
a respins.

Min.59 Un nou lob a lui Ghenovici peste apărarea noastră dar Barna a intervenit din nou și a reșinut mingea. 

Min.60 Corner de pe stânga, Ghenovici a trimis înalt, dar a respins Jorza și faza s-a stins.

Min.65 Prima schimbare la UTA, Prună a intrat în locul lui Jorza.

Min.67 Ghenovici a șutat de la 18 metri în cross, mingea trece la o palmă de bara stângă a lui Barna, portarul utist era oricum pe minge.

Min.67 Curtuiuș a intrat în careu pe stânga, a pasat la Prună care a reluat telefonat din 10 metri dar Geantă a respins.

Min.69 Florea a intrat în careu pe dreapta și a șutat la un metru peste poartă. 

Min.71 Corner de pe dreapta, Ghenovici a centrat în careu, Curtuiuș a respisn de la bară în corner după care iar a respins în corner la execuția scurtă a cornerului. Al treilea corner a fost fără urmări, mingea a ieșit în aut de poartă.

Min.72 A doua schimbare la UTA, Păcurar a lăsat locul lui Stahl.

Min.74 Florea a scăpat pe stânga, a pasat în spate la Hlistei care a tras fără preluare în cross, mult pe lângă poartă.

Min. 75 Cea mai mare ratare a UTA-ei, Florea l-a deschis în adâncime pe Stahlcare a șutat din 7 metri dar de pe linia porții un fundaș a respins în corner, fprp alte urmări.

Min.76 Ultima schimbare la gazde, a ieșit Popa și a intrat Gigel Coman.

Min.77 Stahl, Florea și Hlistei au șutat în blocaj la aceeași fază de atac. 

Min.78 Cartonaș galben Scutaru pentru joc periculos.

Min.79 Ghenovici a executat o lovitură liberă de la 22 de metri, perpendicular pe poartă, Barna a respins în lateral, Gigel Coman a marcat dar tușierul a arătat offside și golul este anulat.

Min.80 Ultima schimbare la UTA, Prună a ieșit și a intrat Toma.

Min.82 Ghenovici a executat o lovitură liberă de la 30 de metri lateral dreapta, direct în zid. 

Min.86 Curtuiuș a tras bine după o pasă a lui Stahl, mingea îl lovește în stomac pe Geantă și se întrerupe meciul pentru îngrijiri medicale la portarul gazdelor.

Min.88 Toma a tras de la 30 de metri, portarul Geantă reține fără probleme.

Min.89 Toma face un fault și primește cartonaș galben pentru că a ripostat. la un fault a lui Negotei care a primit cartonaș galben și el cartonaș galben. Acesta din urmă a protestat și a mai primit unul galben și implicit cartonaș roșu.

Min.92 Lovitură liberă de la 25 metri lateral dreapta, Ghenovici a trimis în careu, a respins Scutaru.

Min.90+3 Fluier final. Scor alb


Reacția lui Cristi Todea după Metaloglobus – UTA 0-0

 

Antrenorul principal al roș-albilor indica faptul că UTA trebuie să-și trateze cu mare atenție adversarul care a surprins-o în tur. Și, la fel ca în vară, pe ”Otto Greffner”, astăzi bucureștenii și arădenii au făcut meci nul. 

”Per ansamblu, cred că meritam mai mult, deși au avut și ei câteva ocazii. Le-am avut pe ale noastre, din păcate nu am reușit să marcăm și s-a terminam 0-0. Ne doream mai mult”, a sintetizat Cristi Todea un meci care a avut un gol anulat pentru gazde și un penalty pe care utiștii considerau că îl meritau.

Punctul obținut în Capitală aduce și atingerea baremului de 25 de puncte, impus de conducerea clubului pentru deblocarea salariilor. Echipa intră în vacanță, iar gândurile se îndreaptă spre o strategie în urma căreia UTA să fie mai puternică în sezonul de primăvară. 


”Vom vedea ce se va întâmpla în continuare. Urmează o analiză la ce s-a făcut bine și mai puțin bine, să găsim cauzele pentru care nu am reușit să realizăm mai mult. Apoi se vor lua deciziile pentru viitor”, a punctat Todea.