Copiii de la Curcubeu l-au întâlnit pe Moş Nicolae la UAV Arad

Data publicare: Sambata, 09 Decembrie, 2017 Total: 2333 accesari

Copiii de la Curcubeu l-au întâlnit pe Moş Nicolae la UAV Arad

Copiii Centrului de zi „Curcubeu” din cadrul Direcției de Asistență Socială Arad, au vizitat corpul M al Universității "Aurel Vlaicu" Arad. În incinta unității de învățământ  micuții vizitatori au reușit să descopere sălile de curs ale studenţilor de la UAV, iar ca recompensă pentru ospitalitate, le-au oferit gazdelor,  prof. univ. dr. Ramona Lile, rectorul UAV Arad, decanului  facultății de asistență socială prof. univ. dr. Alina Roman și studenților prezenți un frumos program de colinde. 


Întreaga acțiune a fost coordonată de către lector univ. dr. Alina Breaz alături de studenții specializării asistență socială și coordonatoarea Centrului „Curcubeu” Marcela Moisă. La finalul acțiunii copiii de la Centrul „Curcubeu” au primit daruri oferite de Moș Crăciun.

 

Actiunea face parte din sirul actiunilor campaniei: ”AJUTE-NE, SA-I AJUTAM”,    117 copii au avut parte de bucuria primirii de cadouri din partea organizatorilor prin intermediul lui „Moş Nicolae”.

 

„Am dorit să aducem un strop de bucurie şi acestor copii care fac parte din cadrul Centrului Curcubeu. Pentru că au fost cuminţi, Moşul nu i-a uitat”, a declarat lect univ dr. Alina Breaz.