Semnal de unitate din partea primarilor PNL. Petru Antal: Primarii liberali rămân alături de partid!

Data publicare: Vineri, 08 Decembrie, 2017 Total: 1041 accesari

Semnal de unitate din partea primarilor PNL. Petru Antal: Primarii liberali rămân alături de partid!

Proaspăt-demisionatul deputat Eusebiu Pistru, care a părăsit PNL pentru partidul condus de Călin Popescu-Tăriceanu, a declarat că va fi urmat de mai mulți colegi din fosta sa formațiune, inclusiv primari din județ.


Președintele Ligii Aleșilor Locali ai PNL Arad, Petru Antal, consideră că afirmațiile fostului său coleg de partid sunt menite să facă campanie pentru ALDE și nu au nicio acoperire.


„Am avut ocazia să discut cu colegii primari, viceprimari, consilieri județeni și locali și toți mi-au confirmat că formăm o echipă unită, iar domnul Pistru încearcă să manipuleze opinia publică prin astfel de declarații” 
– a explicat primarul din Pecica.


Liderul aleșilor locali liberali din județ consideră că deputatul vrea să creeze incertitudine și să slăbească în acest fel una dintre cele mai puternice organizații PNL din țară.


„De la alegerea mea ca președinte al Ligii Aleșilor Locali ai PNL am militat pentru dialog deschis și am găsit deschidere în rândul colegilor mei. Știm ce avem de făcut pentru comunitățile pe care le reprezentăm și nu avem timp de dispute politice create artificial de persoane care își caută folosul personal” 
– a completat Petru Antal.


Președintele Ligii Aleșilor Locali ai PNL Arad spune că va propune deputaților PNL să depună un proiect legislativ pentru ca și membrii Parlamentului să își piardă mandatul dacă părăsesc formațiunea pe listele cărora au fost aleși, așa cum se întâmplă deja în cazul aleșilor locali. 


Comunicat de presă PNL Arad

Notă:  Ghidularadean.ro  vă oferă comunicatul de presă în întregime şi nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.