"Cutia cu suflet" a ajuns în școlile din Arad și Mândruloc

Data publicare: Vineri, 08 Decembrie, 2017 Total: 3656 accesari

"Cutia cu suflet" a ajuns în școlile din Arad și Mândruloc ARAD. Asociația "Copilul din tine" împreună cu Grădinița P.P. Bambi din Arad au demarat o campanie umanitară numită "Cutia cu suflet" și au dăruit vineri 8 decembrie mai multor elevi, cadouri de Moș Crăciun. 

Sub coordonarea Mihaelei Leș, a cadrelor didactice și a doamnei director Istrate Corina,preșcolarii Grădiniței P.P. Bambi,cu ajutorul părinților au adunat "Cutii cu suflet" pentru elevii Școlii Generale "Iosif Moldovan" și cei de la Școala Gimnazială Vladimirescu structura Școala Primară Mândruloc.


Părintele Oneț Bogdan din Mândruloc împreună cu învățătoarea clasei 0, Maria-Magdalena Kocsis i-a primit la Mândruloc  cu multă bucurie pe micuții de la Bambi, iar părintele a ținut să sublinieze faptul că-l încântă inițiativa tuturor celor implicați în campanie :"Cei mici sunt învățați de la vârstă fragedă să dăruiască, iar acest lucru este minunat" spune părintele Oneț Bogdan. 


Părintele a împărțit copiilor iconițe, apoi, cu toții au cântat colinde. 

De asemenea, și elevii clasei 0 de la Școala Generală "Iosif Moldovan" au primit cadouri de la preșcolarii Grădiniței  Bambi.