Bolnav de epilepsie căzut în plină stradă! Medicii SMURD au intervenit pentru a-i salva viaţa!

Data publicare: Miercuri, 06 Decembrie, 2017 Total: 2216 accesari

Bolnav de epilepsie căzut în plină stradă! Medicii SMURD au intervenit pentru a-i salva viaţa! Clipe dramatice trăite de arădenii care au trecut prin zona UTA în după-amiaza zilei de miercuri, în jurul orei 16.30.

Un bărbat de aproximativ 45 de ani din Arad a căzut în plină stradă din cauza unei crize de epilepsie şi minute în şir s-a zbătut, fără ca nimeni să îl poată ajuta. Martorii de la faţa locului au sunat de urgenţă la numărul unic 112 iar la faţa locului a sosit în doar câteva minute o ambulanţă SMURD.


Medicii sosiţi la faţa locului s-au chinuit minute bune să îl ridice şi să îl mobilizeze pe bărbatul care opunea rezistenţă , pentru a-i putea acorda tratamentul necesar. Toată scena s-a desfăşurat su în zona UTA, în apropierea trecerii de pietoni din proximitatea Băncii ING, chiar sub ochii trecătorilor şocaţi de urletele bărbatului.

În cele din urmă, medicii de pe ambulanţă au reuşit să îl imobilizeze pe bărbatul bolnav şi să îi administreze un calmant pentru a putea fi transportat în siguranţă la spital.
Misiunea salvatorilor SMURD a fost îngreunată de faptul că bărbatul consumase alcool. Martorii oculari declară pentru Ghidul Arădean că bărbatul mirosea puternic a alcool şi avea asupra lui o plasă în care se aflau mai multe doze de bere.

Victima a fost transportată de urgenţă la spital, acolo unde medicii îl vor ţine sub observaţie o perioadă.