Dennis Man, desemnat cel mai bun tânăr fotbalist din România

Data publicare: Miercuri, 06 Decembrie, 2017 Total: 4276 accesari

Dennis Man, desemnat cel mai bun tânăr fotbalist din România

Arădeanul Dennis Man, fost jucător al Bătrânei Doamne, actualmente jucător al echipei FCSB, a fost desemnat cel mai bun tânăr fotbalist din România, în cadrul Galei Fotbalului Românesc, Ediţia 2017.


La discurs, mijlocașul de 19 ani al celor de la FCSB, a vorbit despre planurile sale de viitor și a spus că îşi doreşte foarte mult să ajungă să joace într-un campionat puternic.


"Cea mai mare dorinţă a mea este să plec de la Steaua şi să ajung într-un campionat puternic. Dar până atunci vreau să îmi fac treaba cât mai bine aici şi să demonstrez că sunt un jucător valoros. Sper să câştig titlul cu Steaua pentru că ar însemna un lucru foarte mare pentru mine. Îmi doresc astaa din momentul în care am semnat cu Steaua", a spus Man la gală, relatează gsp.ro. 

 

În cele două sezoane petrecute la UTA, Dennis Man, pe acea vreme un copil, a bifat 34 de jocuri reuşind să înscrie de 15 ori. Dennis Man a fost urmărit de scouterii FCSB 6 luni de zile iar după o prestaţie formidabilă în barajul de promovare urmată de un început bun de zezon  în care a reuşit să înscrie 5 goluri în 5 partide,  oficialii FCSB au pus pe masa UTA-ei o ofertă de nerefuzat. La numai o lună după ce a împlinit vârsta de 18 ani, tânărul Man a fost cumpărat de formaţia bucureşteană pentru suma de 500.000 euro, devenind astfel cel mai scump transfer realizat vreodată de gruparea arădeană.

 

 

În sezonul actual, Dennis Man a reuşit să înscrie pentru FCSB de 5 ori, fiind un jucător de bază atât în meciurile de campionat cât şi în Cupa României şi Europa League.